SAOPĆENJE ZA MEDIJE // BOOKSTAN ON AIR_Književnost i medijsko predstavljanje

zadovoljstvo nam je obavijestiti vas da je upravo objavljena prva epizoda podcasta nastalog u okviru projekta Bookstan on Air realiziranog uz podršku Međunarodnog fonda za pomoć koji su osnovali Ministarstvo vanjskih poslova Savezne Republike Njemačke, Goethe Institut i drugi partneri.

U prvoj epizodi podcasta Bookstan on Air, Ivana Golijanin je o književnosti i novim medijima razgovarala s Kristinom Ljevak, novinarkom i urednicom koja dvadeset godina radi u domaćim i regionalnim medijima, te je i više nego posvećena afirmaciji nezavisne kulture i umjetnosti. S Kristinom smo razgovarali o njenom književnom i kulturnom angažmanu, o tome kakvo mjesto književnost zauzima u svjetlu novih medija, da li prevladava promocija kvalitetnije ili one književnosti koja je u tom trenutku popularna, te o književnoj kritici u domaćim i regionalnim okvirima.

Podcast je dostupan na linku: https://soundcloud.com/user-217858780/bookstan-on-air-knjizevnost-i-medijsko-predstavljanje U prilogu si i vizuali u različitim formatima koje možete koristiti.

Nadamo se da ćete ovu vijest objaviti u vašim medijima.

Zahvaljujemo vam se na praćenju i za više informacija na društvenim mrežama molimo da pratite #bookstanonair i #irf2021.